Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Τα πρώτα μας Χριστούγεννα!!


Πόσο διαφορετικά είναι όλα φέτος τα Χριστούγεννα......
Το δέντρο είναι στολισμένο με μπάλες σε σχήμα καραμέλας, με στολίδια σε ροζ χρώματα που μοιάζουν περισσότερο με γλυκίσματα παρά με στολίδια. Ενα δέντρο που αποπνέει τόση χαρά και ευτυχία... ακριβώς όπως νιώθουμε και εμείς ως γονείς!!



Ανήμερα των Χριστουγέννων μαζευτήκαμε σπίτι μας για το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όμως έβλεπες στα πρόσωπα όλων την αλλαγή. Την μεγάλη αυτή αλλαγή που φέρνει σε μια οικογένεια ένα παιδί.  Την αλλαγή που γίνεσαι για πρώτη φορά μητέρα, πατέρας, γιαγιά, παππούς ακόμα και προπάππους και προγιαγιά (το ότι είχαμε μαζί μας την γιαγιά μου και τον παππού μου ειναι κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα)! 
Ενα πλασματάκι 8,5 μηνών που είναι πάντα χαμογελαστό και μόλις έχει αρχίσει να μπουσουλάει έχει φέρει τοοοοση μεγάλη χαρά σε όλους μας!!! Μονοπωλεί το ενδιαφέρον καθόλη την διάρκεια του τραπεζιού. Οταν δεν μπουσουλάει, περιφέρεται από αγκαλιά σε αγκαλιά και ΠΑΝΤΑ χαμογελάει! Ειναι ένα τόσο χαρούμενο παιδάκι. Το θέμα συζήτησης γύρω από το τραπέζι είναι σχετικά με την Τζωρτζίνα! Λες και ο χρόνος έχει σταματήσει για αυτή την οικογένεια, λες και δεν υπάρχει τίποτα άλλο αξιο ενδιαφέροντος. Ατελείωτες συζητήσεις για τα καμώματα της μικρής με όλους να λάμπουν από ευτυχία μόλις μιλάνε για εκείνη. Κάτω από το δέντρο βρίσκονται πααααρα πολλά δώρα και είναι ΟΛΑ για εκείνη. Για την Τζωρτζίνα μας! 
Πόσο γρήγορα πέρασε φέτος η ημέρα των Χριστουγέννων...
Τα Χριστούγεννα του 2012 θα τα θυμάμαι για πάντα ως τα πρώτα Χριστούγεννα με το κοριτσάκι μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου